Sıklıkla gündeme gelen port yönteminin perde arkasını sizler için araştırdık. Bu açığı bir süredir Norslar ekibi üyelerinden Poyraz7221 tarafından yapılan arda arkası kesilmeyen saldırı yöntemlendirinden biriydi. Daha sonra Norslar tarafından yayıldı ve günümüzde farklı kişiler tarafından kullanılmaya da başlandı. Hali hazırda kullanılan bir yöntem olmasına karşın farklı medya sitelerinde bu açığı ilk bulan kişinin TurkishSpyHacker‘ın olduğu ifade edilmiş ama ama değil. Olayın perde arkasındaki şok görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz. Bu yöntem yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteriyor yabancı kaynaklarda bilakis bu yöntem yine ülkemizin hack faaliyetleri adı altında port açığı exploiti Norslar.org adına keşfedilip yayınlanması ardından çöp niyetine dağıtıldı ve şimdiki yetmeler bu exploiti yeni bir sistem diye keşfedip gündeme getirmeye çalışmasında bulunulması kendilerini kandırmaktan başka birşey değildir. Bunun ispatları ise Norslar ekibi üyelerinden Poyraz7221 ve By_Umut tarafından yapılan siber saldırılarının kayıtlarını veya hack siteleri üzerinden dileyen görebilir. Bu haberimizi yayınlamamızdaki sebep karanlıkordu’nun kullanıp çöpe attığı exploiti şimdiki yetmelerin “biz bulduk kullandık” demeleri üzerine çeşitli medya sitelerinde ise haber yaptırarak ego kasması üzerine lamer bir davranış olarak yayınlanmıştır.

Yaşanan gelişmelerin perde arkasında yatan  TurkishSpyHacker‘ın sözde bu exploiti kendisinin ilk bulan kişi iddaa etmesi bir yana asıl bu açığı hack faaliyetlerine ilk kez yayan By_Umut ile arasındaki port olayının gerçeklerini içerdiği o şok konuşma kayıtlarını sizlerle paylaşıyoruz.

TurkishSpyHacker‘ın dillerinden düşmeyen bu yöntemi sanki ilk kendisi gibi lanse etmesi etik kurallarına uymamakla birlikte kendisinide bu davranış bozukluğu üzerine mutlaka tedavi edilmesini öneriyoruz.