Geçtiğimiz günlerde Cyberizm hack sitesi adına, Machscher1Turk tarafından Cyber-Demons lamerleri tecavüze uğramıştı. Bu girişim sonrası mağdur taraf  bir duyuru yayınlamış ve mağdur olmadıklarını ifade etmişlerdi ama ortada kamera kayıtları vardı. Cyber-Demons‘un Cyberizm tarafından tecavüze uğradığı haber detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Cyberizm‘den tecavüze uğradıktan sonra bir sarsıntı geçiren cyber-demons.com lamerleri bir duyuru yayınlamıştı. Yayınladıkları duyuru da yapılan tecavüzün gerçekleşmediği inkar etmişler. Ama bir dakika… Tecavüz yalansa ? peki kamera kayıtları neden var. Onlarda mı yalan şimdi ? Bu konu hakkında kendinlerinden gerçekçi bir açıklama bekliyoruz.

Bu yaşanan vaka üzerine maalesef cyber-demons.com hamile kaldığı da ortaya çıktı. Hatta bir düşük gerçekleşmiş. Mağlum ismi açıklanmayan bir sözde haber sitesi bu vakayı ele almış ve tecavüzün gerçekleşmediğini tam tersi LH‘nin yalan haber yaptığını ifade eden açıklamalar sunmuştu. Nüfus dairesinden yaptığımız araştırmalar neticesinde mağlum haber sitesinin, Cyber-Demons adına RedWarrior ve Desmond ‘dan hamile kaldığını öğrendik ve erken doğum sürecinde meydana gelmiş. Henüz yeni aylık olan mağlum haber sitesi bu konu hakkında araştıracak ve sorgulayacak beyni henüz olgunlaşmadığı vede aklı ermediği için kendisinin öyle bir  haber yayınladığını düşündük. İleride bir utanç içerisinde yaşayacağını ve ayrıca yaptığı rezillik içinde geri kalan ömrüne devam edeceğini hatırlatıyoruz.