p4rs.net hack sitesi iki hack sitesine kafa tuttu! p4rs’ın dişileri azdığı için geçtiğimiz günlerde yönetim toplantısı düzenlemişti. Toplantıda konuşulan konular, Türk hack piyasasında yer alan spyhackerz.com ve cyberizm.org hakkındaydı ve bu iki hack sitesine kafa tutan konuşmalar ortaya çıktı. Şimdi sizlere yönetim toplantısında konuşulan konuşma kayıtlarını paylaşıyoruz.

Tabii bu ss’ler konuşmaların yazışmaları birde ses kayıtları var. Yer alan konuşma metinlerinde spyhackerz ve imhatimi yer alması dikkat çeken noktalar. Cyberizm de yer almakta ama bu ekip daha önce b3yaz ekibinden birisini hacklemişti. Anlaşılan o hack’leme halen gündemlerinde. p4rs hack sitesi mart 2017 de Victory-Turk yaşanan bir takım sorunlar vardı onu ise LH olarak haberimizde değinmiştik. p4rs.net çomarları ortaya çıkan konuşma görüntülerinde iki kadim hack sitesini hack’leyerek gündem yaratmak istemiş olabilirler.. Ayrıca p4rs’ın kurucusu T3kfurD4GLı ‘nın Linked üzerinde paylaştığı yetenek bilgileri;

Tek bildiği muhtemelen “malzeme bilimi” dışında diğer geniş çapta yeteneklerin olmasına karşın henüz bir icraat göstermemesi soru işaretidir.