Türk hack alemin enlerinden biri olan Cute Team bir açıklama yayınladı.

Bugün meydana gelen millikuvvetler.org saldırısı sonrasında hacklenilen millikuvvetler hatırlatmak gerekirse bir hafta önce yayına girmiş ve o günlerde ise sitenin asıl kurucusu RainMan bir açıklama metni yayınlamıştı. İlgili açıklama haberini buradan ulaşarak okuyabilirsiniz.

Cute Team tarafından açıklanan metin;

Hacklenilen millikuvvetler sitesinde 3 grup dikkat çekiyordu. Bunlar, Cute Team, PrivateHackers ve Spyhackerz bu 3 grup adına basılan hack sitesinde en önemli ayrıntı bazılarının dikkatinden kaçmış ki bir kere Cute Team olarak PrivateHackers ekibi ile hiçbir bağlantımız yok ve PrivateHackers grubu bizimle kavgalıdır. İki grubun birbirine düsman oldugu bir ortamda bu hack bizim icin ortaya atılan iftiradan farksızdır. Birileri Cute Team üzerinden prim kasmaya calısıyor. Bizim bunada ihtiyacımız yoktur. Her koyun kendi bacağından asılır.

Kendisinin alakası olmadıgını ve birileri ortalığı karıştırma cabasında oldugunu ifade etmişti.

Ayrıca LH olarak son zamanlarda dikkatimizden hiç kacmayan bir durum ile de karşı karsıyayız. Açılan her hack sitesi nedense “yoncu” üzerinden kayıt ediliyor ve birkaç gün içerisinde ise hackleniyor. Millikuvvetler gibi bir sitenin asılsız kişi ve kişilerin oyunu oldugunu da ifade etmek gerekir. Cunku Türk hack alemine damga vurmus operasyonlar yapmıs ve yıllar önce yayın hayatına son vermiş bir hack sitesinin tekrar acılması ve ardından hacklenmesi komediden başka birsey değildir. 2012 yıllarında da Spyhackerz grubu ile bir kavga yaşanmış ve kavga da iki hack sitesi de zarar görmüştü. Gelgelelim günümüzde meydana gelen bu hack saldırısı sonucunda ifadeler neticesinde Spyhackerz ve Cute Team adına yönelik bir kirli saldırı neticesine ulaşıldı. Son olarak PrivateHackers cephesi bu olay ile ilgili bir henüz hiçbir acıklama yayınlamaması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Gelişme olursa ayrıntılar gelecektir.