Sözde Türk hack sitelerinden biri olan TurkSiberGuvenlik.Net ekibinin sitemize geçen ay yapılan DDOS saldırısının suçlusu çıktı. Bu lamerlerin eline geçtiği 3-5 Flood mu desek, DDOS mu desek herneyse ego tatmini yapması işin trajikomik yanı. Hack alemine gölge düşüren yeni nesillerden biri de bu TurkSiberGuvenlik timinin olması dikkatlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz ay yabancı bir firmada hosting sunucusunda iken haber sitemize yoğun ddos saldırısı gerçekleşmişti. Bu DDOS saldırısında 1-2 hack timinden şüphelenmiştik. Biri TurkSiberGuvenlik, diğeri Sancak Tim. Bu doğrultuda az önce denk gelmiş olduğum video sayesinde bu video adresini birazdan paylaşacağım ama neden DDOS attıklarını da şimdi iyi biliyorum. Daha önce TSG ekibi hacklenmişti. Hacklenen habere bu adresten ulaşabilirsiniz. Bu hacklenme vakası ise yine kendi Saldırı Tim liderlerinden Raggox‘un artık aralarında ne oldu bilinmez ihanet etmesi ile sonuçlanmış ve TSG hack sitesi hacklenmişti ve bunu da haber olarak siz takipçilerimiz ile paylamıştık. İlerleyen günlerde bu haberi kaldırın mailleri ile birlikte tehdit edici mailler de gelmişti. Hiçbirini umursamadık cunku sizler zaten hack’lenmişsiniz ve biz de bunu haber yapmışız. Bir tarafınız kabullenemedi. Daha önce de TSG ekibi hacklenmişti. Siber Güvenlik platformu açıp kendi güvenliğinizi sağlayamamışken üstelik birde gelmiş hack’lenmenizi kabul edemeyip LH haber sitemize DDOS atmanız komik bir durum olmuş. Bu DDOS saldırısı neticesinde LH olarak mevcut hosting hesabını kapatarak WordPress sunucularına geçiş yapmıştık. Tabii TSG ekibinden Anonxy Lameri DDOS atmayı muhakak yine denemiştir ama fayda etmez 🙂

Şimdi gelelim video adresine. Anoxy kod adlı Tuğgeneral rütbesindeki bu Lamer, sözde sitemizi artık kalıcı mı kapatmayı hayal etmiş bilemeyeceğiz fakat DDOS esnasında bir video almış ve bunu akıllarınca siteyi offline yapmışız gibi göstermeye çalışmışlar. TurkSiberGuvenlik.net ekibine şunu diyoruz; Yaptığınız lamerce girişimleriniz ancak sizleri küçük düşürür. Kendinizi yalan beyanlarla avutmaktan başka bir halta yaramaz. Şunu da iyi tahmin ediyoruz ki ekibin yaş ortalaması düşüktür. Son olarak TSG hakkında zamanında birçok iddaa ortaya atılmış bunada daha sonra farklı başlıkta değineceğim.

Şimdilik sizi bu lamerlerin küçük beyinleriyle sitemize DDOS atarak egolarını nasıl tatmin ettiğinin bir videosunu paylasıyoruz. 

Yok yani DDOS attında ne oldu bak biz hala yayındayız. 🙂

DDOS ile Hack arasındaki kavramı kendilerinin öğrenmesini de tavsiye ediyoruz. Türk düşmanı tavır sergilemenizden ötürü sert şekilde kınıyoruz.